Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cu exceptia unei discutii tarzii, in noapte, marcata de reprosuri si acuzatii, prima parte a zilei de 19 septembrie nu pare a-i marca pe cei nascuti in Fecioara.

Dupa aceea, de la ora sapte a acelei zile pana pe 21 septembrie ora 16, ei vor fi hartuiti de tot felul de aspecte de viata in care se amesteca, de-a valma, ipostaze importante si fleacuri, ce-i privesc direct pe ei sau privesc familia din care provin. Uneori, poate fi vorba de un aspect legal, juridic, alteori doar de chestiuni de principiu, de morala, de conduita sau de atitudine.

Intre dupa-amiaza zilei de 21 si seara zilei de 23 septembrie se contureaza o serie de modificari si/sau alterari ale unor relatii cu copiii, cu perechea sufleteasca. Chiar daca aceste predispozitii astrale nu se concretizeaza perioada invocata nu aduce entuziasm sau sansa.

Pe 23 septembrie, Soarele iese din sectorul lor natal si intra in Balanta, respectiv in casa banilor din munca proprie si, chiar din prima zi, adica in rastimpul 23/24 septembrie, provoaca o situatie cu valoarea simbolica ce ar trebui sa le dea de gandit si din perspectiva careia, sa actioneze ulterior. Intre 23 si 24 septembrie, starea lor de nervozitate poate atinge cote alarmante, Fecioarele primesc la locul de munca sau, in legatura cu activitatea profesionala curenta, vesti surprinzatoare, al caror continut, de o anume acuitate si vehementa, le mobilizeaza resursele fizice, psihice sau mentale.

In zorii zilei de 25 septembrie, Marte intra in Fecioara si, pana a doua zi, el va putea sugera, directia ori natura unui eveniment ce se va produce in viata lor, in urmatoarele zile sau saptamani, cu sau fara conotatie juridica sau procesuala dar legata, cu siguranta, de partenerii de acum ori de alta –data si lovind indirect in familie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...