Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, impactul astral al etapei se va reflecta in starea de sanatate, atat fizica cat si psihica. Un rol important il vor avea varsta si tabloul clinic general dar, cele mai afectate, vor fi: aparatul cardio-vascular, vederea, fiziologia coloanei vertebrale. Sunt posibile crize de nervi, stari de agitatie care se vor instala brusc dar care vor trece repede.

Riscul provine de la intensitatea cu care se vor manifesta aceste tulburari organice. O serie de stari de spirit (insomnie, nervozitate) se pot observa si la cei tineri sau chiar la copii. La cei maturi, o alta cauza ar putea fi reactia organismului lor in fata evenimentelor care se produc la locul de munca si care exercita o impresie puternica asupra lor: conflicte, masuri administrative, reorganizari, accidente de munca, evenimente externe care vizeaza institutia in care lucreaza.

In seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra in casa a IV-a, unde va genera o dinamica legata de nevoia de a instaura relatii corecte, bazate de principii morale sanatoase. Tranzitul va mai permite unor Fecioare sa actioneze rapid si eficient pentru a intra in legalitate si a intocmi actele de proprietate asupra unei/unor case, terenuri, bunuri de familie mostenite sau tranzactionate in urma unui partaj.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, atentie la detalii. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, efort pentru a reglementa o situatie baneasca precara sau de a gasi solutii pentru efectuarea unei plati in regim de urgenta sau intr-un cuantum ce depaseste puterile lor financiare.

Grija mare la felul in care se administreaza aceasta criza financiara personala pentru ca efectele ei se vor resimti la sfarsitul lunii martie a anului viitor sau intre mai – iulie 2017, cand, nu va fi exclusa o reeditare a acestei ipostaze, mai ales daca, solutia prezenta inseamna doar amanarea respectivei plati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...