Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

19 si 20 martie pot fi doua zile asociate cu un efort personal de a rezolva sau depasi o chestiune care priveste familia, casa, gospodaria, patrimoniul, bunurile unor apropiati in a caror posesie ei trebuie sa intre sau pentru care trebuie sa depuna diligente si gesturi cu caracter oficial.

Este o perioada daca, intr-adevar, se vor afirma aceste ipoteze astrale, destul de agitata, de “plina” de evenimente, treburi si obligatii, unele liber asumate altele reprezentand obligatii personale si/sau de familie ce nu pot fi ocolite sau amanate.

Intre 21 si 23 martie dimineata, Luna va strabate sectorul lor zodiacal natal, dandu-le calmul si rabdarea necesara de a face fata unor treburi plicticoase, laborioase, cum ar fi cele administrative, de exemplu. Totusi, in planul negocierilor, al discutiilor asupra unor contracte si, mai ales, pe fondul unor conflicte, anchete, expertize, momentul astral este cu atat mai dificil de suportat cu cat nativii se indreapta spre 25/26 martie, cand se pot inregistra si unele abuzuri sau exagerari comise, intr-un anume context, asupra lor.

Atentie la tot ceea ce priveste familia, rudele, nu doar in ipostaza unor proprietati in devalmasie! Sunt de amanat termenele sau de evitat, in masura in care este posibil, intalnirile esentiale in care se va lua o decizie in ceea ce ii priveste direct sau contractele in care ei sunt parte etc.

Aspect prost sub toate aspectele pentru viata conjugala unde, desi nu se pune neaparat problema unei despartiri, tensiunile cresc, ajungandu-se la exploziile verbale si acuzatii grave ori la sicane cu menirea de a avertiza, ameninta sau constrange un partener care nu cedeaza.

Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, problemele financiare se complica, poate si ca o consecinta a tulburarilor care au aloc in viata de familie, in afaceri, asocieri, ori in desfasurarea proceselor si conflictelor generale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...