Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 decembrie, nativii care apartin acestei zodii se pot confrunta cu o serie de situatii-limita sau macar neplacute care privesc banii sub toate aspectele: venituri, cheltuieli. Uneori, ei pot fi obligati sa ajute pe cineva, ceea ce reprezinta o situatie neprevazuta in intentiile lor de plasament financiar.

Pe 21 si 22 decembrie, disponibilitatea lor catre armonie precum si capacitatea de a fi toleranti este redusa, rabdarea lor e pusa la incercare iar dialogurile cu cei cu care intra in contact sunt marcate de o stare de iritare, de un spirit critic pe care nu si-l pot reprima, de tendinta permanenta de a-i corecta pe altii, de a-i contrazice sau de a-i combate.

Initiativele luate in acest rastimp sunt luate la enervare, la manie si au ca motivatie dorinta de a da replica cuiva cu orice pret sau de a demonstra ceva. Pe 23 si 24 decembrie Fecioarele se pot confrunta cu contradictii, vazandu-se obligati sa se apere, sa explice, sa combata pe cineva sau sa se delimiteze de o situatie de data recenta.

Pe 25 decembrie, sentimentele lor fata de prieteni, aliati, tovarasi de drum, parteneri de proiect sunt controlate de o reticenta ce isi are explicatia in faptele acelora sau in dorinta nativilor de a se “tine departe” de o serie de persoane pe care le studiaza sau le reevalueaza.

Ipostaza, desi de scurta durata (se epuizeaza in 27 decembrie), va fi traita intens si va fi perceputa ca atare de persoanele vizate pentru ca ea va fi provocata si amplificata de faza Lunii Pline in Rac din 25 decembrie care are darul de a scoate la suprafata reziduurile de gandire si traire tinute in subsidiar pana acum.

In acest tip de reactie intra si relatiile afective de aceea o vorba, o replica sau o strafulgerare de gand poate sta la baza unei decizii justificate, ferme, drastice poate, luate in ziua de 25 decembrie, daca ea priveste o relatie sentimentala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...