Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 19-25 August 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, continua seria starilor de spirit incomode starnite de felul de a se purta sau de a vorbi al unor prieteni. Uneori, intre nativi si aceste cunostinte se pot isca controverse ce pot degenera in certuri. Se poate anticipa ca, unul sau mai multi apropiati de-ai Fecioarelor, ii vor enerva, pentru ca, intr-un fel sau altul, le vor sta in cale.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, univers interior bogat in sentimente contradictorii, in dorinte care nu-si gasesc o forma de implinire. Fecioarele se vor confrunta cu stari de spirit care “ii vor pune pe jar”. Unele vor fi starnite de conditia lor personala, familiala, profesionala sau parteneriala. Nativii tineri sau maturii vor fi macinati de ambitii si dorinte de marire ori de revansa care vor fi resimtite mai clar si mai puternic in preajma zilei de 21 august, cand va avea loc Luna Noua insotita de o eclipsa totala de Soare, care va avea ca efect o adevarata criza de constiinta, contribuind la cristalizarea motivatiei viitorului lor comportament. Aceasta stare de surescitare (urmarirea indarjita a unui scop, cramponarea de o situatie, lupta cu persoane ostile lor), se va reflecta in starea de sanatate curenta (pusee de hipertensiune, tulburari cardiace sau neuro-vegetative), simptome pe care nativii nu trebuie sa le ignore.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, isi vor face aparitia indoiala, dorinta de a verifica temeinicia informatiilor pe baza carora vor lua deciziile, oportunitatea unor hotarari, atitudine prudenta determinata de retrogradarea planetei Mercur in casa I si, mai ales, de intrarea Soarelui, in acest sector, in ziua de 23 august, important moment astral al acestui an, care le va spori puterile fizice si psihice si le va rafina abilitatile socio-profesionale.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, Fecioarele vor reface niste calcule banesti in functie de evenimentele de ultima ora care le dau planurile peste cap.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...