Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, pasaj astral defavorabil activitatilor care presupun schimb de opinii, transmitere si primire de informatii, asimilarea cunostintelor, proces de invatare, sustinerea unor examene. Faza Lunii Noi in Scorpion, care va avea loc pe 18 noiembrie, isi va pune amprenta pe toate tipurile de deplasari, indiferent de mijloacele de transport, de durata sau de destinatie, din cauza unor posibile neplaceri, pagube, pierderi sau evenimente (conflicte publice, conditii meteo) care pot complica calatoria sau il pot pune in pericol pe nativ.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, chestiuni legate de acte, de reglarea sau schimbarea statutului unor proprietati imobiliare sau funciare. Ipostaza discutiilor preliminare semnarii sau parafarii unor documente oficiale se va accentua dupa 22 noiembrie, cand Soarele va intra in sectorul casei a IV-a, permitandu-le nativilor sa recupereze timpul trecut sau pierdut in hatisurile administrative si sa ajunga la zi.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, atitudine crispata fata de relatiile sentimentale care devin “prea lacrimogene” si care nu le fac placere. Predispozitie a parintilor, nascuti in acest semn, de a se purta distant si cu raceala (sau indiferenta) fata de copiii lor, pe care, pretind ca ii pregatesc, astfel, pentru greutatile vietii.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, surprizele ii vor pune la incercare dar si Fecioarele vor avea reactii ciudate cu privire la modificarile ce privesc conditiile de munca, statutul de angajati ori doar initiativele administrative ale sefilor lor; cel mai tare ii vor deranja schimbarile salariale cu sau fara legatura cu actuala forfota legislativa.

Incepand cu 23 noiembrie, unii nativi pot simti o schimbare in registrul sperantelor pe care si le-au facut, candva, in legatura cu un posibil contract sau parteneriat care, acum, se poate “repune pe tapet”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...