Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, de la miezul noptii pana la ora 05:00′, nativii, motivati de conflictele si disputele in care s-au angajat, isi fac planuri de revansa: ce-o sa le zica celor care i-au scos din sarite ori i-au jignit. A nu se pleca la drum, nici lung, nici scurt! Moment de mobilizare interioara, de furie consumata launtric.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, tentativa de a urni cate ceva ce nu merge in casa, gospodarie ori efort de a limpezi intrucatva starea de spirit din familie. Sfaturi si indemnuri ale celor apropiati greu de acceptat, greu de pus in practica.

Pe 20 martie, Soarele va intra in casa banilor obtinuti prin intermediul unei persoane si a relatiilor financiare si materiale cu diferite institutii, unde se va alatura influxurilor astrale ale celor trei planete aflate acolo in tranzit, creand, astfel, un pol de interes si greutate in existenta nativilor. Fecioarelor le va fi greu sa rezolve ecuatia complicata, ivita sau doar conturata, in toamna/iarna anului trecut care acum revine agresiv in prim-planul atentiei lor. Pe acesta directie, o prima incercare, se poate manifesta pe 24 martie cand trei dintre aceste planete vor alcatui un Careu in T, la grad perfect, evidentiind limitele, interdictiile, slabiciunile si neputintelor nativilor in pricina respectiva.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, inclinatia Fecioarelor se va concentra spre simplificarea vietii de fiecare zi, spre rabdare si toleranta ori spre minimalizarea componentei afective care ii tulbura si le abate atentia de la lucrurile importante cu care se confrunta.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, ceva ii va mira la locul de munca: o informatie, un eveniment, o intorsatura a lucrurilor. Nota generala va fi data de planetele din casa a VIII-a care indica riscuri majore de accidentare la cap. Fara sporturi extreme!

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...