Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), placerea de a “intepa”, de a critica, de a face observatii rautacioase sau de a respinge vehement punctul de vedere al altcuiva. Pe 18 februarie, Soarele va intra in casa relatiilor parteneriale si, din aceasta perspectiva astrologica, el va influenta in bine relatiile conjugale, de afaceri si contractuale. Se va instala o binefacatoare dorinta de calm si impacare, de atenuare a divergentelor mergand pana la acceptarea conditiilor oneste de impacare. Litigiile insa pot avea evolutii “lunecoase”, motiv pentru care este bine ca nativii sa nu lase evolutia lucrurilor la intamplare.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), posibile discutii aprinse cu rudele privitoare la felul in care ar trebui rezolvate chestiunile marunte ce privesc respectarea conditiilor legale de posesie sau de administrare a patrimoniului comun (case, terenuri, utilaje).

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), unele Fecioare nu vor da dovada de flexibilitate afectiva sau de indulgenta fata de copiii lor.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, nu sunt excluse situatiile ciudate, evenimentele cu evolutie aparent inexplicabila la locul de munca sau zvonurile “greu de crezut”. Acolo unde predispozitia acestor tranzite va fi amplificata de relatia cu cerul nasterii lor, se poate anticipa o acutizare a aspectelor generate de un conflict care pleaca de la bani. Fecioarele se pot confrunta cu ostilitatea, cu atitudinea refractara, inexplicabila, a unor persoane, in nume propriu sau din postura oficiala de reprezentanti ai unor institutii, care refuza sa le aprobe cererile, sa le accepte acte, dosare, documentatii sau argumente intr-un litigiu. Opozitia indarjita a unor persoane poate face imposibila derularea unui proces de partaj, a unei mosteniri, a iesirii din indiviziune sau a intrarii in posesia unui bun sau a unei sume de bani cuvenite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...