Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Luna Noua din 18 aprilie. se aseaza pe casa relatiilor banesti sau, in general, al avantajelor materiale, ale acestor nativi si poate da un impuls cu privire la evolutia unei situatii create anterior, ori poate genera schimbari de statut, ori de raporturi intre nativi si alte persoane.

Acestea pot genera beneficii, tranzactii dar pot impune si intocmirea actelor necesare pentru a fi sau a intra in legalitate. Un litigiu, un conflict, o divergenta de opinii se poate manifesta cu acest prilej.

Pe 20 aprilie Soarele va intre in casa a IX-a acestor nativi, locuita de un semn de Pamant, Taurul, creand premisele unei intrari in armonie cu sine, al unei echilibrari a gandurilor; un soi de intoarcere la rezonabilitate, logica, bun simt pot genera efecte pozitive si ca imagine si ca relatii, mai tarziu.

Principalul efect, pentru perioada care incepe dupa 20 aprilie, este o stabilizare in proiect, o consolidare a lui printr-o atitudine adecvata. Nativii pot studia posibilitatea unui proiect, felul in care trebuie sa se poarte, sa actioneze pentru a-l duce la bun sfarsit. Daca trebuie sa consolideze o directie de activitate prin improspatarea cunostintelor sau prin completarea lacunelor in pregatirea teoretica si practica este bine sa o faca temeinic si degraba.

Intre 19 si 20 aprilie vor avea parte de tranzitul bland si placut al Lunii prin acelasi segment ceea ce va da un fel de implicare afectiva, de atasament fata de aceasta viziune noua de perspectiva personala. Intre 21 si 23 aprilie, Fecioarele pot purta discutii oficiale, publice sau se pot manifesta in fata unui auditoriu cu temei, cu forta de exprimare, cu capacitatea de a convinge si fermeca persoanele care ii asculta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...