Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal solicitat prin efectul tranzitelor celor trei planete personale si al Sensului Vietii prin casa I, sporindu-le concentrarea pe propria persoana si, prin asta, accentuand, deseori, egoismul.

In conflict cu directiile lor de viata, ce se contureaza in prezent, vor intra fie relatiile cu rudele in varsta sau care isi manifesta direct autoritatea asupra nativului din familia din care provin, fie relatiile parteneriale. In ultima ipostaza, vor fi puse in evidenta lipsa de maturitate a unora sau estimarile nerealiste in legatura cu oameni, fapte sau consecintele optiunilor anterioare neinspiorate.

Fecioarele se vor confrunta, in preajma zilei de 23 octombrie, cu o serie de factori subiectivi care le vor modifica starea de spirit, facandu-i sensibili la argumentele de ordin emotional si, prin asta, mai vulnerabili. Intre 17 si 18 octombrie, relatiile cu familia, mai ales cele care se invart in jurul notiunilor de datorie morala, obicei de familie, traditie etc., evolueaza pe directii opuse.

Intre 19 si 20 octombrie, in relatiile cu copiii, se instaleaza rigoarea, controlul si autoritatea paterna menite sa impuna ordinea si disciplina. Relatiile sentimentale pot suferi de pe urma unei atitudini rigide care incearca sa introduca reguli si principii pe care partenerul de suflet sau de trup le respinge ca fiind excesive, nejustificate sau nedrepte. In activitatea artistica, de creatie sau interpretativa, aceasta rigoare si disciplina este binevenita, ea dandu-le posibilitatea nativilor sa-si analizeze obiectiv, la rece, productia, creatia sau prestatia lor de pana acum, in vederea imbunatatirii ei.

Enervari trecatoare intre 21-23 octombrie dimineata. Din 23 octombrie, ora 8 dimineata, se pot instala tendinte “impaciuitoare” si relaxare in relatiile conjugale desi fondul problemelor care au generat conflictele nu dispare.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...