Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Chestiunile banesti si toate tipurile de activitati financiare au reprezentat in ultimele saptamani o preocupare constanta, soldata uneori cu rezultate multumitoare, alteori cu blocaje, amanari, erori materiale care au complicat starea initiala.

Discutiile cu reprezentantii unor institutii nu au adus in ultimele trei saptamani lamuriri si solutii concrete, de unde si o stare de nesiguranta, de teama sau chiar de ingrijorare profunda privind mersul acestor treburi. Din seara zilei de 24 octombrie, aceste discrepante si confuzii dispar. Dialogul si informatiile se vor restabili corect, firesc, la timp si cu folos. Se complica mult insa un sector al micilor relatii personale, al relatiilor cu fratii si cumnatii, precum si toate tipurile de manifestare verbala publica. Astfel ca unele rude se pot certa din te miri ce.

Costisitoare pot fi insa prestatiile ce tin de examinare, testare a calitatilor, audieri, unde nativii, chiar daca sunt in forma fizica buna, chiar daca tin cont de sfaturi si avertismente, tot nu sunt scutiti de efectele neplacute ale unui tranzit important, major ca impact si profund ca implicare si rezonanta umana. Se pot rata admiteri la diferite forme de pregatire profesionala (indiferent de gradul lor de dificultate, de varsta nativului sau de experienta profesionala a acestuia). Aici e mult mai greu de tinut piept valului de influxuri astrale, pentru ca, vorba cronicarului, “e bietul om sub vremuri”.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...