Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Fara a avea greutatea unei opozitii intre planete, adica intre corpuri astrale materiale, concrete, totusi opozitia dintre Luna Neagra in Fecioara (loc geometric, fictiv) si planetele Neptun si Marte, din Pesti la 5 grade si apoi la 6 grade , este de natura sa contureze o serie de disfunctii care se pot manifesta in chip diferit de la nativ la nativ, in functie de harta personala, de semn de generatie sau chiar de an.

De aici si o revarsare de conotatii asupra casei a VII-a a acestor nativi, cea a relatiilor parteneriale si contractuale, care pot cunoaste cele mai speciale conditionari. Chiar si nerostite, multe relatii care merg prost intre soti, si nu de azi, de ieri, capata acum aspectul unei revolte interioare si a unei furtuni sufletesti periculoase.

Clauzele multor contracte devin acum insuportabile sau de neacceptat, dupa ce o vreme, sub stigmatul lor, s-a lucrat sau s-a cooperat. Acum, tendinta generala este de a le denunta, si nu banii sau statutul profesional sunt argumentele determinante, ci mai ales cele morale. Este mult prea mult de glosat pe fondul acestui aspect astral in cazul unor procese.

Nota generala este un soi de “pericol la tot pasul”, de compromitere dintr-o nimica toata a unei strategii procesuale etc. Ar mai fi si “clipa fatala” in ipostaza unei descoperiri (dezvaluire, demascare) a unui viciu ascuns, a unui contract sau a unui partener care face imposibila cooperarea sau convietuirea.

Luna Noua priveste casa a VI-a a sanatatii, unde se acumuleaza destul de multe provocari drept care si indemnul justificat la o veghe continua asupra starii de sanatate. La locul de munca o situatie se poate deteriora brusc: procesul unei angajari se poate se bloca, amana sau complica.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...