Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, casa a VII-a a relatiilor parteneriale devine un loc important pe harta cerului de nastere al acestor nativi care vor putea sa repare multe dintre aspectele stricate de conflictele anterioare sau de cursul destabilizator al evenimentelor exterioare.

Din 18 februarie, cand Soarele si Mercur vor intra in zodia Pestilor, posibilitatea sa discute cu calm, sa ajunga la o intelegere atat cu partenerul de viata sau de afaceri, cat si cu rivalii sau dusmanii lor. Acest context avantajos se va reflecta si in felul in care vor decurge ostilitatile intre ei si persoanele aflate in ancheta, cercetare, proces. Fecioarele vor reusi sa demonstreze cu lux de amanunte detaliile care vor arata adevarul despre situatia pusa in discutie si despre rolul lor in acea ipostaza. Este un moment cand se pot discuta clauzele unui contract, se pot semna acte si intelegeri, se pot vinde sau cumpa- ra parti devenite disponibile prin plecarea/ renuntarea cuiva (actiuni, active, etc.). Acest context astral avantajos se va mentine cu mici fluctuatii de intensitate trei-patru saptamani de-acum incolo.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, ambitie sau chiar cramponare cu privire la o chestiune materiala/baneasca. Idei ciudate, pe post de solutii (utopice!), le vor trece prin minte.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, moment al cumpatarii, al analizei si al calculelor facute in cunostinta de cauza sau care trebuie sa se informeze sau sa mediteze. Nu puneti la inima acuzatiile nefondate sau exprimarile jignitoare ale persoanelor care, prin asta, vor sa va destabilizeze.

Pe 23 februarie, dupa ora 2:08, conditii impuse din afara sau induse de natura functiei si a meseriei care ii obliga sa faca unele sacrificii de viata personala. Singuratate afectiva sau izolare de factorii care le tulbura prea tare sufletul.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...