Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), Fecioarele isi pot face curaj, se pot redresa moral sau psihic, pot privi cu incredere o situatie critica, mai ales daca este vorba de o suferinta fizica cu care s-au confruntat in ultimele doua saptamani.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, numeroase motive de a se implica, de a decide, de a actiona.

Din 19 decembrie, Marte va intra in Pesti, zodie opusa semnului lor natal. Pozitia este favorabila valorificarii influxurilor pozitive ale acestui tranzit care, cel putin teoretic, ar trebui sa induca blandete, spirit concesiv si capacitate de a-i intelege pe altii, de a-i ierta sau de a coopera cu persoanele dificile. Dar, celelalte trei pozitii astrale din Pesti il vor “slabi”, anuland multe dintre tendintele de comportament firesti ale unui nativ, astfel ca, in situatii dramatice, in competitii dure, in situatii care impun rezistenta si verticalitate, Fecioarele vor vadi o predispozitie spre abandon, spre cedare fara lupta sau indiferenta fata de aspectele importante pentru al caror rost, altadata, s-ar fi batut. Astfel, se mai contureaza o directie: ambiguitatea si lipsa de claritate a unor mesaje primite in contextul unor negocieri.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), situatii financiare sau evenimente cu impact asupra veniturilor provenind din munca care pot ajunge in situatii limita: termene peste care nu se poate trece, situatii de ultima ora care se impun pe fondul unor masuri cu caracter juridic, intorsatura neasteptata a unor demersuri legate de acte si documente necesare pentru controlarea unor gesturi filantropice.

In restul zilei de 23 decembrie, casa dialogurilor si schimburilor de idei si informatii va sta sub influxurile Lunii care va imprima o conotatie subiectiva, acida, sarcastica sau chiar patetica, in luarile de cuvant sau replicile rostite atat in plan restrans cat si in cadru oficial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...