Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, Fecioarele vor simti nevoia unor dialoguri de taina cu prietenii in care au incredere sau de care sunt legati prin sentimente puternice si prin intamplari care le-au consolidat si verificat, in timp, relatia. Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, nativii isi vor face planuri de marire sau de reasezare a lor, intr-un sector de viata mai bine, mai corect, mai avantajos pentru ei.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, semnul lor va fi vedeta zodiacului prin prezenta, in tranzit, a trei planete, printre care Soare si, din 20 septembrie, ora 04:16′, a planetei Venus (Micul benefic), care va ramane in zodia Fecioarei pana pe 14 octombrie a.c., dand casei I a personalitatii si corpului lor fizic o vigoare sporita. Se anunta o perioada importanta, intensa, in care nativii vor avea resursele necesare pentru a opera transformarile necesare iesirii din impas sau succesului scontat. Moment al progresului, al regasirii de sine facilitata si de Luna Noua in Fecioara care se va produce in dimineata zilei de 20 septembrie si care va pune in evidenta prioritatile si va deschide usile spre un nou drum in viata.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, efort pentru a mentine echilibrul financiar sanatos si a rezolva, pe cale legala, disfunctiile, neregulile sau greselile petrecute in regimul platilor si/sau al incasarilor. Preocuparile lor vor primi sustinerea Soarelui care va intra, la sfarsitul zilei de 22 septembrie, in zodia Balantei, dezvoltand un cadru astral favorabil acestor reglementari.

Din 22 septembrie, dupa ora 20:40′, Luna se va afla in sectorul casei a III-a, ocupata de zodia Scorpionului, care ii va provoca pe nativi sa devina critici, ironici sau radicali. Sectorul casa/familie va fi pus la incercare de relatia proasta a Soarelui cu cei doi malefici, in conjunctie, Saturn si Luna Neagra, intreaga saptamana.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: