Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 16-22 Noiembrie 2019


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 16-22 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 și 17 noiembrie, relații reticente cu prietenii și apropiații, limitate la regulile politeții și ale bunei colaborări. Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, răstimp puțin semnificativ, cu excepția unor situații care le pot tulbura gândurile, convingerile sau încrederea în ceva (o idee, un proiect, o inițiativă) sau cineva (o persoană sau o instituție/organizație).

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va introduce provocări legate de sectorul comunicare, învățare, relații cu persoanele întâlnite ocazional (vecini, tovarăși de călătorie, participanți la o întrunire). Tranzitul este bogat și el se poate revela oricând, de-acum până pe 3 ianuarie 2020; este de reținut și riscul unei provocări importante între 21-25/26 noiembrie, accentuat de revigorarea planetei Mercur, care, din 21 noiembrie, va reveni la mersul direct.

Nativii se pot înșela într-o privință, dar, la rândul lor, pot cădea victima unor dezinformări, provocări sau atacuri nedemne. Destabilizare interioară pe fondul unor demonstrații care pun în evidență intenția necinstită a cuiva, tentativa unei păcăleli și, de aici, fireasca revoltă împotriva persoanei demascate sau a unui substrat imoral, ilegal, abuziv al unor demersuri la care, până la un punct, cu bună-credință, nativii au participat.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care aparțin acestui semn o reală susținere astrală pe direcția valorificării calităților personale.

Din 22 noiembrie, după ora 6:20, atitudine echilibrată față de cheltuieli. Se va menține activă, întreaga săptămână, vibrația pozitivă a celor doi Benefici, în tranzit prin casa a IV-a, care le poate oferi șansa împăcării cu părinții, cu o rudă sau cu nașii, în postură de “părinți spirituali”, modalități de sporire a averii, achiziție imobiliară sau funciară utilă și/sau în condiții corecte.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...