Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie se readuc in discutie probleme, se reitereaza argumente, si, in general, se reactioneaza la fel ori de cate ori se ridica chestiuni de familie (fie ele, si banale!) dar in jurul carora roiesc fraze care ridica chestiuni de conduita, de morala, de educatie, de omenie, de solidaritate etc. Nu se va rezolva nimic in acest rastimp; se va vehicula doar acelasi tipar de dialog si replici plictisitoare.

Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′), unii nativi pot trai un rastimp oarecum dezagreabil prin tensiuni interioare produse de intalnirile cu fostii sau actualii prieteni, cu care relatiile s-au tulburat. Uneori, Fecioare se vor abtine, multumindu-se sa observe si sa cantareasca; alteori, insa, nativii vor fi obligati sa se pronunte in chip explicit, ceea ce va duce la acutizarea disensiunilor.

Cel mai prost moment, pe aceasta directie, o reprezinta perioada de o zi inainte si dupa faza de Luna Plina care se va produce pe 20 iulie, la ora 01:57. Și relatiile afective vor avea de suferit in acest rastimp, multa lume ajungand sa se certe din nimic cu persoana draga lor.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, nu sunt excluse surprizele legate de locul de munca, de felul in care urmeaza sa se desfasoare o activitate retribuita. In principal vor auzi ca este vorba de interventia cuiva autoritar care da o noua directie respectivei activitati. Atentie cu privire la regimul de viata al celor care au sensibilitati sau boli deja instalate ale aparatului cardio – vascular.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie, Soarele va influenta, pentru o luna de acum incolo casa a XII-a a bolilor lungi si cronice, fiziologia cordului, a ochilor, a coloanei vertebrale, a sistemului vascular si a circulatiei periferice. Pe 22/23 iulie, tentativa discreta de impacare sau aplanare a conflictelor. Drumurile se asociaza, in continuare, intreaga saptamana cu risc de incidente sau accidente.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...