Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie, cei nascuti in Fecioara se pot ingrijora cu privire la situatia lor baneasca, mai ales pe fondul unor evenimente de ultima ora sau a unor masuri oficiale care aduc surprize; de aceea, este indicat ca nativii sa analizeze situatia reala a veniturilor, cheltuielilor, datoriilor lor.

Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, multe persoane nascute in acest semn zodiacal se pot confrunta cu sentimente de nedumerire provocate de cursul evenimentelor. Nevoia lor puternic resimtita este aceea de a impiedica senzatia ca “le fuge pamantul de sub picioare”.

Sunt de luat in calcul reformulari, razgandiri, reticente sau delimitari fata de o serie de initiative si evenimente fata de care nu manifesta incredere. Intre 19 ianuarie dimineata si 21 ianuarie dupa-amiaza, cursul evenimentelor, mai ales a celor cu caracter public sau oficial, sunt menite sa ii puna pe nativi in dificultate.

Uneori, situatia e mai simpla, fiind vorba de o simpla alegere. Alteori, e mai complicata pentru ca acestia trebuie sa improvizeze, pe moment, o strategie pentru care nu sunt pregatiti sau pentru care datele realitatii sunt contradictorii. Mai dificil este segmentul zilei de 21 ianuarie cand, o serie de aspecte astrale, indica nevoia ulterioara de a reveni asupra celor declarate sau de a reformula o serie de principii pe care le-au sustinut.

Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie, Fecioarele mai bine se lipsesc de prezenta prietenilor sau a fostilor aliati pentru ca acestia mai mult complica lucrurile. Termenul care defineste cel mai bine acest context astral, desi nu suna deloc elegant, este ca ii “intarata” pe unii impotriva altora.

Pe 20 ianuarie, Soarele va intra in Varsator, respectiv in casa a VI-a, unde va crea, timp de o luna, premizele multor dispute si situatii neplacute provocate de unii, in mod intentionat, in detrimentul nativilor din Fecioara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...