Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Octombrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 15-21 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), turnura riscanta sau dezechilibranta financiara provocata de efectele fazei de Luna Plina care va opera in acel rastimp asupra axei celor doua case ale banilor si avantajelor materiale de tot felul. O nota de inedit, de atipic se va observa in felul care se va declansa o situatie, cum se va desfasura, cine o va declansa, cine o va controla sau cine va beneficia de pe urma acestei mici crize materiale.

E nevoie de atentie marita, distributiva, de calm si luciditate. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, efort important pentru mentinerea echilibrului interior, pentru eficienta practica si rezistenta psihica. Unii vor fi obligati sa se lepede de emotii si sentimente pentru a gandi liberi de orice constrange emotionala sau morala o solutie de viata esentiala.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, pierdere de timp in discutii sterile pe chestiuni legate de o asociere, o colaborare, ocazie cu care vor constata ca, in realitate, in acele grupuri constituie in jurul unui proiect, lucrurile nu merg tocmai bine; altii ar mai putea observa, ca, in ciuda premizelor care-i leaga printr-un contract de anumite persoane, intentiile acelora sunt in contradictie cu interesele lor ori chiar sunt subminate.

Deceptie traita in tacere, in forul interior. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, Fecioarele pot adopta o atitudine rezervata fata de prietenii mai vechi sau mai noi sau chiar distanta fata de persoanele fata de care s-au atasat si pe care, acum, le vad cu ochi critici ori de care sunt nemultumite.

In situatia unor nativi incercati de soarta, mai ales daca au peste 60 de ani, se poate instala o austeritate in modul de viata curent, care ii va face tacuti, interiorizati, fara chef de distractie, de mancare, de relaxare ori de efuziuni sentimentale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...