Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrarea planetei Venus in casa a IV-a a cerului nasterii Fecioarelor reprezinta un factor astral pozitiv. Poate, in mare, sa dea un pic mai multa armonie sau bucurie in mediul familial ori poate sa atraga o serie de mici rezolvari favorabile ale unor chestiuni gospodaresti, locative ori casnice.

Dar evolutia ei transforma aceste mici ipostaza agreabile in niste prilejuri de disputa si mai ales de deziluzie, pe fondul unor reactii nejustificate sau ostile planurilor lor, manifestate de unii membri din familia creata (casatorie) ce intra in contradictie cu intentiile membrilor din familia din care provin (parinti, bunici, rude de sange in general).

Dar toate acestea trec repede. Casa a III-a ramane plina de provocari si de capcane pe care destinul le pune prin intermediul planetelor. Zile de fior si teama: 20-22 noiembrie. Indicat ar fi ca oamenii, mai ales cei tineri, sa se poarte corect in situatia in care sustin orice forma de examen.

Pacalelile nu-i ajuta, dar, o data prinsi, situatia se poate inrautati. Prudenta in exprimare, in orice situatie. Nu fortati nota si nici registrul lingvistic. Nu toata lumea e dispusa sa inteleaga sau sa ierte.Unii pot dovedi o atitudine rece, ostila, distanta fata de persoana iubita. Uneori, se pot dedica prea mult corijarii celor apropiati (inclusiv a copiilor lor), incat acestia din urma nu numai ca nu se vor plia pe exigentele acestora dar se pot si revolta impotriva mentalitatii lor rigide.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...