Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, disfunctii aparute pe ultima suta de metri in cazul celor care urmau sa intre in posesia unei sume de bani, a unor bunuri, ajutoare sau avantaje si inlesniri; motiv de enervare. Posibil blocaj, care se va adauga celor deja existente, provenind din neregulile in relatia munca/salariu.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, tendinta de a gandi si actiona prudent, de a medita asupra consecintelor unor decizii sau impulsuri de moment. Perioada in care se pot consolida niste optiuni, se pot cristaliza niste idealuri ori se pot limpezi niste dorinte; etapa a metodei, a logicii si a ratiunii.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, numele si imaginea personala a Fecioarelor pot deveni subiect de dezbatere publica sau de comentarii in grupul restrans in care isi desfasoara activitatea socio-profesionala. Fluctuatii al starii de spirit, oscilatii ale simpatiei ori ale antipatiei opiniei publice cu impact negativ asupra unui membru de familie prin implicarea aceluia intr-un vartej mediatic care are sanse sa se produca in cazul celor cu notorietate, care au functii si raspundere.

Din 20 iulie, nativii nu vor avea un beneficiu real de la prezenta planetei Marte in zodia Leului, astrul aflandu-se in tranzit prin casa a XII-a, al carei mod de actiune este ascuns iar capacitatea ei de a sustine activitatea, initiativa si combativitatea fiind mult estompata, forma ei de manifestare influentand mai ales sectorul vietii interioare, psihicul si sanatatea. Prin traditie, aceasta postura a planetei Marte ii avantajeaza pe dusmanii nativilor care pot avea spor in a tese intrigi, razbunari si subminari.

Din 21 iulie, dupa ora 11:01′, tendinta de fidelizare a prietenilor prin argumente sentimentale, morale, emotionale si prin creerea unor situatii care sa permita acestor trairi sa consolideze relatia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...