Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Harta cerului astral pentru perioada 15 – 21 august este impartita intre ceea ce se stie, se vede, se cunoaste, se intreprinde in mod concret si ceea ce este tainuit, ceea ce ramane secret sau ceea ce nu se poate deslusi in ciuda unui efort real de cunoastere a adevarului. Esenta multor lucruri ramane, deocamdata, departe de ei si asta pentru ca tranzitele planetelor din casa a XII-a, a necunoscutului, nu sunt de natura sa aduca lumina necesara revelatiei asupra unui fapt de viata ce-i priveste.

Ba mai mult, tot aceste planete vorbesc despre lupte mocnite, despre conflicte deocamdata surde sau bine controlate astfel incat, privind din afara viata unui nativ din Fecioara, impresia generala este de normalitate. Dar este o impresie falsa. In planul sanatatii situatia poate evolua spre crize trecatoare sau spre intensificarea unor stari de rau ce pot trada afectiuni necunoscute legate de inima, de aparatul cardio vascular, de fiziologia ochilor; dar mai poate aduce risc de raniri sau intensificari ale unor procese congestive, inflamatorii, oriunde in organism.

Intre 16 si 17 august 2015, Luna le va tranzita semnul natal si va da casei I, o vocatie speciala, ce se poate traduce printr-o dorinta intens resimtita de a-si organiza sau mai bine zis, de a-si reorganiza viata personala.

Vor fi momente de dezbatere interioara, de alegeri sau chiar de impulsuri si tendinte de intrare in normalitate si de renuntare la un stil periculos de viata ori la hazardul traiului de azi pe maine. Intre 19 si 20 august dimineata, chestiunea banilor nuanteaza o serie de dorinte sau initiative.

In schimb, din 20 august dupa-amiaza si pana pe 21/22 august, vor avea parte de o stare de spirit iritata, nativii neputand sa se abtina de la o observatie sarcastica sau de la un comentariu rautacios.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...