Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, mici probleme domestice menite sa aduca pe un fagas normal sau legal activitatea curenta din casa, gospodarie sau cu privire la ansamblul bunurilor ce le apartin lor si familiei lor. Posibile acorduri si intelegeri verbale ori solutii amiabile intre nativi si rude.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, sentimente stabile dar rezervate. Fecioarele nu vor fi dispuse sa faca marturisi, apelul la emotivitate va fi retinut iar sentimentele lor vor fi cenzurate sau exprimate cu moderatie.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, posibile fluctuatii ale starii de spirit, mai ales sub forma unor enervari de scurta durata. Informatii enervante sau alarmante legate de statutul lor la locul de munca sau cu privire la posibile masuri care, daca ar fi puse in aplicare, le-ar afecta veniturile.

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a IX-a Fecioarelor, consolidandu-le ideile si proiecte de viata mai vechi, dandu-le nativilor un accentuat simt practic, mai multa logica si stabilitate in gandire.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a X-a a acestor nativi de unde va prova evenimente importante, schimbari si confruntari pe fondul unor actiuni ce vizeaza sau lezeaza direct viata lor profesionala, sociala sau imaginea.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, dorinta de a-si face cunoscute opiniile, intentiile sau interesele si pozitia in anume circumstante delicate, dificile, complicate sau lesne de rastalmacit. Interventia nativilor se va justifica prin intentia de a face precizarile necesare. Dupa 16 aprilie, sunt posibile intelegeri si “caderi la pace”, avantajoase pentru ambele parti. Continua sa fie activa tendinta astrala care patroneaza schimbarile bruste in regimul financiar.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...