Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 14-20 Octombrie


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie la pranz, posibile reevaluari ale unei atitudini pe fondul tranzitului Lunii prin zodia Leului, ceea ce va avea darul de a amplifica, intrucatva orgoliul si vanitatea ba, poate, si dorinta de revansa sau de demonstatie de forta.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, Fecioarele vor deveni extrem de riguroase si meticuloase, atente la detalii si la amanunte; unii ii vor taxa drept chitibusari dar, cu cat gradul de raspundere al nativilor, cu atat mai mare va fi dorinta lor de precizie si de rigoare.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, predispozitia astrala indica sansa de a castiga, o suma ori de a primi o marire de salariu; intr-o alta ipostaza, vor fi favorabile si discutiile premergatoare unei reevaluari a retributiei. Situatia evolueaza favorabil datorita prezentei in casa a II-a a Soarelui si a apropiatei faze de Luna Noua in Balanta care va avea loc in seara zilei de 19 octombrie, ceea ce va da, intregii saptamani profilul unei etape pline de reusita materiala, amplificate, in postura ei favorabila, de planeta Venus care a intra pe 14 octombrie, in zodia Balantei. In seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra in zodia Scorpionului.

In felul acesta, casa a III-a va fi stresata de un mecanism de comunicare viciat in care si ceea ce va spune nativul dar si ceea ce va primi el, pe fondul lecturii sau al dialogului va purta amprenta rastalmacirii, al exagerarii si deformarii. Un alt aspect care nu este in avantajul nativilor, va fi uriasa dorinta dublata de placerea rautacioasa de a-i scoate din sarite pe unii si pe altii si de a face, la adresa unor persoane, fie ele si apropiate Fecioarei, afirmatii critice, ironice, sarcastice amplificate si de tranzitul pe care Luna il va incepe pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′, prin Scorpion, ceea va spori incarcatura afectiva si ecoul acestor vorbe pe care ar fi bine, totusi, daca si le-ar reprima.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...