Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intreaga perioada cuprinsa intre 14 si 20 martie este una dificila. Principalul sector vulnerabil este cel al relatiilor parteneriale, al litigiilor, al rivalitatilor, dusmaniilor sau al relatiilor conjugale.

Chiar daca evenimentele nu au o nota precisa ci mai mult ambigua, chiar daca nu par definitive, ele contin o doza de gravitate. Este sectorul unde va opera pe 20 martie atat Luna Noua cat si Eclipsa de Soare provocand, fiecare dintre ele, dupa cum le este natura astrala, inceputuri si sfarsituri necesare si decizii luate pe un gol interior (ca si cum, pe nativ nu-l mai intereseaza nimic, actionand in virtutea unui abandon pagubas al cauzei: “ce-i fi o fi, numai sa se termine o data”.

Fireste, nu aceasta e calea cea dreapta ci doar calea gresita pe care o pot apuca sub presiunea evenimentelor si mai ales al unei imprecizii, al unei nehotarari, al unei lipse de combativitate sau poate, in absenta unor informatii necesare care sa structureze altfel o strategie, a intelegerii corecte a situatiei.

Din aceasta perspectiva separarile, divorturile, partajele, conflictele sau chiar ipotetice impacari intre soti evolueaza pe un teren alunecos, situatie pe care partenerul mai abil sau mai rapace o poate specula.

In acest context complicat, sentimentele joaca deseori un rol important, ele alterand obiectivitatea. In context procesual, evolutia unor litigii poate evolua derutant intre un bine, un favor sau un “punct” castigat dar inutil sau insignifiant pe chestiunea de fond. Dupa 20 martie se pot pune cu acuitate ori in regim de urgenta decizii cu privire la bani si bunuri.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...