Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 14-20 mai 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 14-20 mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), se pot consuma mici gesturi cu valoare personala menite sa echilibreze organismul. Poate fi vorba de o terapie, de un tratament, de o procedura medicala, cosmetica sau de recuperare ori tehnici de meditatie pentru calmarea psihicului si armonizarea spiritului.

Intre 14 mai dimineata si 16 mai (pana la ora 19:33), se contureaza o efervescenta personala: Fecioarele sunt preocupate (obsedate chiar!) de propria lor persoana. Vor sa rezolve repede tot ceea ce ii priveste, vor sa transeze o serie de conflicte sau relatii anapoda care stau in calea lor, vor sa faca ordine in familie. In aceasta ultima ipostaza, s-ar putea sa le fie mai greu, nativii intampinand greutati ori de cate ori vor face un gest de impacare sau de mediere intre rude. Doar ca, la un moment dat, viata insasi, prin reflexele ei legale, ii va aduce pe aceia in situatia de a ceda, de a accepta si de a-i asculta pe cei nascuti in Fecioara care au, cu adevarat, o solutie pentru ei.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, bani, bunuri, plasamente, griji, necazuri, posibile schimbari de situatie care survin, de la o clipa la alta, fara sa permita o rezolvare reala ci doar sa complice contextul ori sa-l faca si mai greu de suportat.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Luna, desi le va tranzita casa a III-a a comunicarii, nu va fi deloc aliatul lor. Dimpotriva, va functiona ca un agent de subminare sau diversiune, subrezindu-i pe nativi in toate manifestarile lor. Nu toata lumea apartinand acestei zodii va fi vizata de acest tranzit, dar pentru cei activi, aflati in prim-planul vietii publice, se contureaza un adevarat razboi al convingerilor personale care intra in contradictie cu un curent general de opinii, de interesele unor persoane sau grupuri, de strategia care functioneaza in mediul in care isi exercita profesia sau care contravin idealurilor si scopurilor lor majore de viata. Drumurile trebuie evitate.

Din 20 mai, Soarele va intra in casa ridicarii in rang si a valorificarii superioare a meseriei si le va aduce sprijinul astral atat de necesar lor, acum.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...