Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 14-20 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), nativii vor cauta argumente pentru a-si justifica o decizie. La baza va sta o chestiune de orgoliu sau de mandrie care ii va impune nativului o replica ferma. Inainte sa se pronunte, insa, Fecioara va analiza si va cantari.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, se pot produce mai multe evenimente cu impact personal. Fecioarele vor fi obligate sa-si “administreze” cat mai judicios prezenta si sa se poarte cat mai adecvat situatiei de asa natura incat sa nu forteze nota dar nici sa se lase infranti sau coplesiti de moment. In aceasta perioada, in casa a VII-a, se vor afla, in tranzit, patru planete care le vor da sugestii interesante si care vor tempera conflictul dintre Soarele lor natal, Saturn si plantele din Pesti. Nota generala este de revizuire a relatiilor conjugale, parteneriale, de afaceri, de colaborare, a contractelor dar si revizuirea relatiilor bazate pe conflicte si dusmanie. Procesele pot lua o turnura noua din perspectiva premizei unei impacari sau a unei intelegeri la “masa verde”. De aceea, Fecioarele ar trebui sa accepte orice gest facut de catre adversarii lor pentru incetarea conflictului sau a gasirii unei solutii intelepte, cu exceptia unor mari abuzuri sau nedreptati care s-au comis asupra nativului si care nu pot fi trecute cu vederea.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, preocupari financiare sau salariale. O tentativa de ajutor poate veni din partea parintilor. La sfarsitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra in casa sanatatii dar si a locului de munca. In afara unor tulburari de circulatie periferica, venoasa sau la nivelul membrelor inferioare, aspectul astral poate genera schimbari neasteptate in regimul muncii.

Din 20 ianuarie, ar trebui reprimat cheful de cearta, placerea de a riposta prin ironii rautacioase si observatii sarcastice ori de a sublinia defectele celorlalti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...