Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie puternic solicitata de aglomerarea planetelor in zodia Pestilor, semn aflat in opozitie cu Fecioara si care controleaza casa a VII-a. Pana la sfarsitul zilei de 18 februarie se pot face tot felul de negocieri, invoieli si intelegeri bazate pe concesii, chibzuiala, sau capacitate de a ceda in fata unei evidente ori a unui pericol.

Cu intelepciune si putere de adaptare “la conditiile de mediu ambiant” se pot depasi multe momente dificile. Chiar daca marile probleme nu se risipesc, chiar daca un principiu nu este demolat definitiv, prin aceasta atitudine se poate castiga timp, se pot face din mers corectiile necesare oricarui tip de colaborare. Unele persoane aflat de mai mult timp in conflict se pot impaca.

Foarte labil si foarte subtil aspectul intr-o relatie procesuala. Aici situatia se poate transforma intr-un atu in functie de inteligenta speculativa a fiecaruia.

upa 20 februarie se acumuleaza tot felul de factori de stres, cu grad de risc crescut, legat de bani, finante si relatii care au ca element fundamental un contract o plata, o taxa etc. Planetele din Pesti imblanzesc, in general, peisajul astral, cele din Berbec le aprind. Luna Noua de la inceputul zilei de 19 februarie priveste activitatea zilnica, relatiile de munca, slujba in general.

Unii pot rezolva, cand pierdusera orice speranta un loc de munca; altii pot trece prin restructurari de pozitie, functie sau salarizare drastice echivalente cu un nou inceput. Grija pentru sanatate. Sunt solicitate mai ales in noaptea de 18 spre 19 februarie 2015 sistemul cardio-vascular, ochii/vazul, sistemul nervos, coloana vertebrala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...