Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 14-20 Decembrie


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 14-20 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 14 și 15 decembrie dimineața, Luna va influența în chip neplăcut și deranjant relațiile sentimentale: răceală afectivă, indiferență, rigiditate în reacții, înclinația de a impune reguli exagerate ori mai puțin justificate, conform cărora ar trebui să se desfășoare o relație afectivă.

Același mecanism va funcționa și în cazul relațiilor între părinții născuți în Fecioară și copiii acestora. În cazul celor care desfășoară activități artistice sau interpretative nu inspirația și spontaneitatea vor caracteriza prestațiile lor, ci profunzimea ideilor, motivația opțiunilor artistice, estetice și maturitatea abordărilor culturale.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, univers interior modelat de tendințele pătimașe sau vanitoase; unii nativi își vor face curaj și vor aborda laturile mai puțin plăcute ale existenței lor. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, răbdare, metodă, hărnicie, rezistență la stres, spirit practic, luciditate și măsură.

Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort de a menține echilibrul între venituri și cheltuieli. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul muncii și sănătății. În ambele ipostaze, traseul ei va fi unul binevenit: va intra în vigoare o modificare salarială convenabilă, o neregulă mai veche va fi corectată.

În planul sănătății, influența acestui nou tranzit este bogată, subtilă și profund individuală: ceea ce funcționează pentru unii nativi nu va fi valabil sau posibil pentru alții; vindecări rapide sau evoluție surprinzător de bună a organismului în urma unor operații, tratamente, proceduri, medicații, mecanisme de recuperare. Ecou bun și intens al soluțiilor medicale care intră la capitolul medicină alternativă, naturistă, energetică, vibrațională, integrativă, ș.a.m.d.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...