Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, nervozitate, agitatie, iesiri temperamentale. In joc pot intra preocuparile legate de cariera, speculatiile parteneriale ori calculele personale si impulsurile subiective.

De pe urma tranzitelor din perioada 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, doar cei care desfasoara activitati legate de elementul”Pamant” vor avea un avantaj: arhitectii, designerii (mai ales in ipostaza de amenajare a parcurilor, gradinilor, a spatiilor publice), scenografii care organizeaza spectacole in aer liber, constructorii de amenajari urbanistice. Etapa a rabdarii, metodei si cumpatarii.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, fluctuatii ale starii de spirit sau ale functionarii sistemului nervos care le va provoca, alternativ, momente bune, de elan si entuziasm, si momente de exasperare. Posibile intamplari ciudate la locul de munca. Reactii bizare ale unor colegi/sefi/subaltern, cu privire la o chestiune legata de bani/salarizare.

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a IX-a a educatiei superioare si a strainatatii, si va spori eficienta, logica si capacitatea de a invata sau de a opera analize pertinente. Posibila consolidare a unui gand (vis?) legat de stabilirea intr-un loc (tara, oras) sau de inceperea unei activitati ocupationale (nu neaparat, o meserie retribuita; poate fi vorba de o activitate alternativa, de hobby sau de loisir).

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, efort de impacare cu partenerii ostili lor, dorinta de a reface un echilibru profitabil pentru activitatea comuna, revenirea nativilor la sentimente mai bune fata de sot sau sotie. O trasatura generala a saptamanii viitoare provine de la opozitia la grad perfect dintre Venus si Jupiter, pe axa celor doua case ale banilor si beneficiilor materiale, care poate genera, prin decizii neinspirate, situatii incomode ori chiar paguboase.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...