Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 13 si 14 iunie, Fecioarele vor primi intr-un chip profitabil impactul cu tranzitul Lunii prin semnul de pamant al Taurului, cu care natura intrinseca a zodiei lor se află in armonie. De aici si o anume rabdare de a analiza, de a cantari, de a calcula sau de a efectua o serie de rationamente practice care sa le lamureasca lor o realitate de care, pentru moment nu sunt siguri.

Poate ca mai au nevoie de un plus de documentare, de informatie sau de “stiinta” pentru a ajunge la aceste rezultate corecte. Pe 15 si 16 iunie se poate vorbi despre imagine, notorietate, functie, rang sau autoritate care se afla intr-o ipostaza de reevaluare.

Faza de Luna Noua din 16 iunie indica o cotitura necesara sau obligatorie. Ea mai indica un inceput, o noutate sau o schimbare esentiala intr-o directie socio-profesionala. Care se manifesta vizibil prin decizii, schimbari de atitudine, de tactica, de directie sau de stil de munca si activitate.

Ca sunt facute cu placere sau cu de-a sila, este mai putin important, evidenta este innoirea, schimbarea care trebuie sa se produca sau care se produce cumva, chiar fara voia nativului, obligandu-l pe acesta sa tina cont de noua realitate, sa o accepte sau se adapteze la ea. Pe 17, 18 si 19 iunie dimineata nativii par a se se afla la oarecare distanta de prieteni si colaboratori, par a se izola ori de a nu dori sa se integreze in grupul lor.

Multe dintre sentimentele care ii “muncesc” privesc chiar motivatia noi lor atitudini. Din 19 iunie seara pana pe 21 iunie sunt destule prilejuri de a gandi si planui gesturi si atitudini bazate pe orgoliu, vanitate sau putere de afirmare. Cei cu afectiuni cardiace ar trebui sa se menajeze incepand cu 19 iunie pentru 2-3 zile.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...