Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

18 decembrie este o zi cu risc crescut de a face prostii, mai ales intr-un plan sentimental. Multitudinea aspectelor tine de varsta, statutul social si biografia fiecaruia in parte.

Dar nota comuna tuturor este o eroare de apreciere, o intelegere gresita a cuvintelor sau faptelor, o rastalmacire a realitatii ori o interpretare subiectiva bazata pe rigiditate, pe ingustarea de moment a orizontului de intelegere. Dupa aceea, vor regreta, vor incerca sa repare greseala ori greselile comise fata de o persoana la care tin si de care sunt sinceri legati sentimental. Una dintre formulele tipice prin care ei vor incerca sa se scuze si sa explice gestul lor este una destul de putin rationala: “nu stiu ce a fost cu mine atunci”.

Daca vor spune asta, credeti-i pe cuvant (in masura in care nu-i banuiti ca au citit aceasta previziune care le ofera o solutie salvatoare). Dupa 17 septembrie, cand guvernatorul lor, Mercur, va intra in Capricorn, si respectiv in casa a V-a, pana pe 4 ianuarie, vor mai trece prin situatii complicate care sa transforme impulsurile ce pleaca din acest sector astral intr-un loc real, in viata lor afectiva, de tensiuni, instrainari, raceala afectiva, indiferenta.

Complicate vor deveni si relatiile parinti/copii. Nu este obligatoriu sa se intample asa, dar nu este exclus ca unii, pe 18 decembrie, sa aiba un motiv de satisfactie cu privire la o chestiune ce tine de casa, gospodarie, viata domestica ce a fost realizat sau dus la bun sfarsit.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...