Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 13-19 August 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), nativii vor dori sa dea stabilitate unei relatii afective sau vor dori sa se lamureasca cu privire la natura unei relatii sentimentale. Vor face un efort de luciditate si nu vor precupeti nici un efort pentru a afla detalii despre persoana care le e draga sau care ii intereseaza la modul cel mai serios. De aceea, vor adopta un stil de a se purta rezervat si prudent (fara efuziuni) si destul de discret (fara marturisiri si promisiuni).

Daca se pune problema casatoriei atunci, intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), vor cantari atent daca persoana si relatia cu ea merita investitia unui angajament pe termen lung. Nu chiar tot ceea ce vor afla despre partenerul lor actual este de natura sa-i entuziasmeze. Uneori, vor fi dezamagiti si tristi.

Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), stres organic ca efect al puternicelor influxuri ale fazei de Luna Plina in Varsator care are loc pe casa a VI-a. Astfel ca, persoanele ce se stiu cu afectiuni cardio-vasculare ar fi indicat sa se odihneasca, sa-si ia medicamentele cu sfintenie, sa nu faca excese de nici un fel (cel alimentar ar doar unul dintre ele!).

Posibile surprize la locul de munca. Uneori, evenimentele care au loc la serviciu cad “ca un trasnet”, dand activitatea respectivului sector peste cap. Intre 16 august (seara) si 17 august, riscul ca Fecioarele sa intre in bucluc pentru ca nu s-au putut abtine si au dat o replica dura cui nu trebuia, ca s-au amestecat in conflictul altora, va fi mare.

Oportunitatea de a tacea in fata provocarilor nu este intuita imediat ceea ce va permite gafelor sa zburde. Intre seara zilei de 18 august si 19 august, toate relatiile parteneriale, de afaceri, procesuale, contractuale, negocierile si consultarile vor da in clocot in modul cel mai spectaculos cu efecte, uneori, dramatice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...