Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie vedeta a momentului. Soarele le traverseaza zodia, Jupiter a intrat si el, de curand, in acest sector astral, iar pe 13 septembrie va fi Luna lor Noua, conjunctia Soare/Luna in Fecioara operand puternic asupra tuturor nativilor dar diferentiat in functie de varsta si de ascendent, respectiv de casa pe care semnul lor natal.

Fireste, pentru unii poate insemna un drum nou, o alta stare, o alta situatie, un alt context in care vor evolua o luna, pe termen scurt, si un an pe termen lung. De aceea rastimpul 12/13 septembrie, chiar in absenta unor evenimente concrete poate fi resimtit de catre Fecioare ca obositor, solicitant, intens sau destabilizant.

Aceste stari interioare se pot reedita pe 17 septembrie, cu un plus de nedumerire fata de directia spre care se indreapta o serie de relatii interumane. Relatiile parteneriale stau, intreaga perioada, sub semnul prudentei si scepticismului cu privire la tot ceea ce inseamna asociere umana in virtutea unor scopuri precise, a unor idealuri sau interese personale ori publice.

Intre 14 si 16 septembrie, predomina chestiunile banesti dar o serie de dorinte si intentii se vor ofili dupa 18 septembrie in fata unor evenimente confuze ce introneaza instabilitatea si indoiala. Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, nativii sunt predispusi sa devina critici, sa alunece in sarcasm sau sa nu se poata abtine in a spune o rautate doar de dragul efectului stilistic.

Nu sunt excluse insa nici disputele si schimburile de cuvinte care sa-i “atinga” si pe ei. Saturn se va muta in casa a IV-a din 18 septembrie, eliberandu-le de negativism si stres casa comunicarii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...