Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, enervare sau, mai degrabă, îndârjire într-o chestiune ce presupune un avantaj material, un drept bănesc cuvenit, o cotă în bunuri sau servicii, de care poate sau trebuie să beneficieze un nativ, conform legii.

Nota generală nu privește renunțarea sau negocierea, ci dorința de a acționa hotărât, fără menajamente, față de cei care se fac vinovați de amânări, de situațiile voit complicate și încurcate care îl dezavantajează pe nativ.

Această stare de spirit, vecină, uneori, cu răfuiala, poate lua forma unui conflict deschis, agresiv verbal, ca urmare a influenței pe care o va exercita Luna Plină în Berbec, ce va avea loc la sfârșitul zilei de 13 octombrie, asupra acestor nativi, nemulțumiți sau exasperați de felul în care decurg lucrurile. Posibilă ipostază de viață, vecină cu “plata karmică”, dar nu în sensul în care cei născuți în Fecioară vor deconta, ci, dimpotrivă, că ei vor fi beneficiarii, dar pentru asta, așa cum spuneam, ei trebuie să lupte pentru întronarea adevărului.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, idei în dezbatere, convingeri în criză, atașamente destabilizate de constatările de ultimă oră la care nativul a ajuns prin propriile capacități de cunoaștere și analiză ori pe fondul unor evenimente (demascări, dezvăluiri) independente de voința lui, care îl pun în gardă și îl motivează să se repoziționeze.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...