Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, se ridica noi blocaje in calea unui proiect care depinde de bunavointa cuiva (persoana, institutie). Surprize in derularea unor litigii care privesc un partaj sau iesirea din indiviziune.

Din 12 noiembrie, Mercur va tranzita casa a IV-a, patronand disputele de familie pe chestiuni de morala, de educatie, de traditie sau de legalitate iar Venus isi va incepe tranzitul prin casa a V-a, aducand un spor de luciditate in relatiile sentimentale tulburate de furtuna din viata lor.

In ziua de 12 noiembrie, cand s-ar putea pune problema solutionari unui conflict sau a repunerii unei situatii pe baze legale, normale si corecte, tesatura de intrigi si minciuni va fi greu de anihilat iar lipsa de rabdare, de diplomatie sau de metoda a nativilor ar putea complica situatia.

Unii pot fi atacati in particular sau in public de persoane straine sau cu care, aparent, nu au nimic in comun. Acestia ar trebui sa ia in calcul interesele unei persoane sau ale unui grup de interese care nu se “arata la fata” si care lucreaza prin interpusi.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), semne discrete de reechilibrare interioara: Fecioarele vor fi mai stabile in dorinte, mai logice in ceea ce fac, mai justificate in afirmatiile rostite si mai motivate in privinta unor planuri personale de viata, in care formarea si perfectionarea profesionala joaca un rol important, indiferent de varsta si nivelul de performanta a nativului.

Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), unele persoane se pot afla in prim-planul vietii publice iar cei tineri se pot face remarcati. Contextul astral general mai indica dispute sonore riscante pentru imaginea personala. Pe 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, nativii se vor simti singuri si stingheri in lumea lor de ganduri, sentimente si amintiri, provocate de consecintele unor decizii care, departe de a le fi oferit linistea mult dorita, le amplifica acum, regretele si nostalgia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...