Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In zilele de 12 si 13 martie, stabilitatea mentala, fermitatea in opinii si decizii, motivatia Fecioarelor va fi puternica. Nativii vor da dovada de ceea ce, in aparenta, se cheama “tarie de caracter”. In realitate, va fi vorba de un cumul de factori organici, spirituali si intelectuali care vor contribui, impreuna, la consolidarea bunei functionari a organismului nativului din Fecioara care se va dovedi puternic, echilibrat, stabil, rezistent, eficient, ferm dar bine temperat.

In aceasta perioada, unele persoane se pot angaja in lupte de idei, de principii, propunandu-si sa darame prejudecati si vicii de gandire si actiune in cadrul mai larg in care activeaza (loc de munca, domeniu de preocupari, viata publica, implicare sociala, politica, morala sau religioasa).

Intre 14 si 15 martie, dificultatile cu care se pot confrunta cei tineri sau, inca tineri 40-44 de ani-, tine de imagine, succes, notorietate, impresie. Principala problema, care se naste in acest rastimp si care va dura, cu intensitati diferite, pana in preajma datei de 1 septembrie 2016, tine de lezarea individului, de abuzurile sau nedreptatile comise asupra lui, de relatiile parteneriale vicioase care il paraziteaza ori de impresiile false pe care el insusi si le-a facut despre unii oameni.

Aspectul aduce vulnerabilizari ale statutului marital: chiar daca nu se despart “cu acte in regula”, nativii se despart afectiv, material sau personal de un partener de viata. Evolutie imprevizibila a unor anchete, marturii, depozitii, concluzii cu conotatie juridica.

Cei mai vulnerabili vor fi cei nascuti in preajma zilelor de 7 – 9 septembrie. Intre 16 si 18 martie dimineata, Fecioarele vor fi reticente cu prietenii si cu cei apropiati lor sufleteste, lasand impresia ca se indoiesc de loialitatea tuturor si ca nu au incredere in nimeni.

In restul zilei de 18 martie, in sufletul lor, Fecioarele se dau tot felul de lupte sau rafuieli cu oameni si institutii ostile lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...