Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ecourile consecintelor in plan familial provocate de faza Lunii Noi, din 11 decembrie, continua sa se manifeste pe 12 decembrie, pana dimineata la ora 9, cand Luna va intra in Capricorn si va determina alte mecanisme comportamentale legate de relatia cu copiii, cu persoanele dragi.

Framantarile prin care au trecut in ultimele zile nu dispar, ele sunt poate mai bine tinute sub control sau sunt contracarate de prioritatile cotidiene. Secventele tensionate din acest sector se vor reedita pe 15 decembrie, cand Fecioarele vor avea tendinta sa ia totul ca pe un atac la persoana sau, pe 18 decembrie, cand aceste conflicte de familie vor privi “Sensul Vietii” (Nodul Nord al Lunii) sau “Pedeapsa in Viata” (Nodul Sud al Lunii), avand un rost major in existenta lor actuala.

Intre 12 si 14 decembrie (pana la ora 15), ei isi propun sa aiba discutii serioase cu copiii sau cu partenerul de suflet. Analizeaza, dau verdicte, propun solutii rezonabile; totul cu metoda si rabdare de contabil care nu se emotioneaza in fata realitatii si care aplica norme si reguli.

Unora li va reprosa ca sunt cam “uscati sufleteste”. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (ora 20), nativii pot avea idei interesante intr-un context legat de munca. In planul sanatatii, fiziologia lor va functiona in salturi.

Pe 17 si 18 decembrie, Fecioarele pot ajunge la concluzia ca au exagerat cu aceasta atitudine cerebrala si, fara a renunta sa se poarte ca niste fiinte rezonabile, vor dialoga cu mai multa suplete, vor asculta cu real interes punctul altora de vedere, vor tine cont de situatia particulara a partenerului de viata sau de afaceri, ba chiar, vor fi in stare sa-si calce pe inima, daca aceia reusesc sa-i impresioneze. O slabiciune de moment care le poate fi utila pe mai multe planuri. Primul ar fi aplanarea ostilitatilor relationale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...