Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 12-18 August 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, nu sunt excluse una sau mai multe situatii-limita ce vor pune presiune pe nativi din punct de vedere financiar, cele mai multe avand o componenta oficiala/legala de necontestat.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, dorinta intensa de consolidare a personalitatii lor. Fecioarele vor dori sa-si reconfigureze o directie importanta de viata, motiv pentru care se vor gandi, se vor razgandi, vor cantari, vor accepta, vor renunta, s.a.m.d. Impulsurile care le vor veni cu acest prilej nu vor fi date uitarii; meticulosi, ei vor nota ceea ce le trece prin minte in legatura cu un subiect pentru a-l lua in calcul, mai tarziu. Acest proces intens de meditatie concentrata pe problemele personale va cunoaste o forma de manifestare speciala, din 14 august, cand Mercur, aflat in tranzit prin zodia Fecioarei (casa I a cerului lor astral) va intra in miscare aparent retrograda, pana la 5 septembrie a.c. Aceasta postura astrala va avea partea ei de bine dar si de stres pentru cei nascuti in Fecioara care vor avea posibilitatea sa se gandeasca la ei, la “ale lor”, cu multa asiduitate. Spiritul practic, interesul material, dorinta unui bun plasament personal, profesional, familial sau social vor fi argumente puternice in calea schimbarilor pe care doresc sa le faca in viata lor dar pe care nu le vor opera decat in luna septembrie, cand vor fi in deplina cunostinta de cauza, macar prin binevenita verificare a tuturor datelor si informatiilor pe care le detin, referitoare la sectorul de viata pe care il vor reformulat.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, posibile mici conflicte interioare sau nemultumiri fata de afirmatiile neavenite si neadevarate rostite despre ei, in public, de oameni dezinformati sau rau-voitori.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, discutii de taina cu un prieten, posibile marturisiri facute acestora.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...