Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, posibile framantari interioare provocate de nevoia de a lua atitudine fata de un eveniment, de o afirmatie, de comportamentul unei persoane. Va fi nevoie de precautie si de multa diplomatie care ii va obliga pe nativi sa analizeze toate variantele; vor reusi cei care au o anumita experienta de viata, o educatie si o intelegere superioara. Nu recurgeti la artificii; paziti-va de tentatia de a deforma adevarul.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, Fecioarele vor fi in forma, actionand in stilul lor: cu calm, cu metoda, cu rabdare, cu atentie, cu responsabilitate, tinandu-si in frau pasiunile si trairile subiective.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, nativii vor depune eforturi pentru a castiga bani, vor munci, vor colabora, vor face demersuri pentru un mai bun plasament al fortei si capacitatii lor de munca, vor provoca discutii pe teme salariale. Unele propuneri vor fi acceptate, dupa 18 noiembrie.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, casa a III-a a comunicarii va sta sub semnul celor patru planete in tranzit prin Scorpion, care vor da tuturor tipurilor de relatie cu informatiile sau vestile vehiculate, conotatii vulnerabile prin lipsa lor de onestitate si veritate si ii vor pune pe nativi intr-o situatie proasta daca acestia nu le vor verifica temeinic. In spatele multor astfel de stiri poate sta o provocare dinainte ticluita: dorinta de a induce in eroare, de a ascunde adevarul, de a-i face pe nativi sa “muste momeala” unei dezinformari. Risc de nereguli (organizatorice) pagubitoare in cazul participarii la un examen. Pentru unele persoane, s-ar putea pune, intreaga saptamana, problema rezolvarii pe cale oficiala a unor chestiuni administrative, legale sau juridice legate de casa, un teren, un aspect patrimonial. Raceala, indiferenta sau refuz al sentimentelor care abat atentia nativilor de la chestiunile importante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...