Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, rastimp caracterizat prin grija fata de propria persoana. Fecioarele isi vor cladi viitorul apropiat, cu grija, cu responsabilitate si, poate, uneori, cu “incruntare”, pentru ca ceea ce se petrece in jurul lor ii nemultumeste si-i alarmeaza. Atentia lor se indreapta spre stabilitatea patrimoniala personala, spre familie, spre casatorie, spre afaceri, conflicte, procese, contracte, adica cele mai importante domenii de viata. Singura, sanatatea nu este vizata de astre saptamana viitoare. Pentru moment, asocierile si intelegerile semnate (acorduri, contracte) se deruleaza lent dar asta nu-i sperie pe cei nascuti in Fecioara care sunt deosebit de prudenti si rabdatori. Li se poate forta mana intr-o chestiune de familie, cu miza locativa iar pe 17/18 martie se pot lovi de opozitia, ostilitatea ori ambitia cuiva “important” care ridica obiectii si pune piedici in calea acestor demersuri; posibila respingere a unei actiuni sau interventii in instanta.

Pe 13 martie, Mercur, Guvernatorul lor, va intra in casa a VIII-a a banilor si a beneficiilor materiale si, alaturi de Venus retrograda, va tulbura apele.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, cei doi Benefici aflati in opozitie (chiar daca nu la un grad apropiat), impreuna cu Venus retrograda si Mercur intr-un semn zodiacal excesiv, nu vor permite solutii viabile, corecte, armonioase.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, ar fi indicat ca Fecioarele sa nu-si critice si sa nu-si “atace” verbal partenerii de afaceri, colegii de proiect sau “jumatatea de acasa”: spiritul lor critic va fi surescitat de un tranzit astral periculos, care le va insufla sarcasm si ironie rautacioasa, reusind astfel sa supere, sa amarasca sau sa jigneasca pe cineva drag, apropiat sau fidel lor. Perioada nu este deloc simpla pentru cei care pleaca la drum: risc de a pierde ceva prin furt sau inselatorie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...