Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, starea de sanatate a nativilor se va resimti din cauza influxurilor puternice ale Lunii Pline conjugate cele ale eclipsei de Luna, amplificate de Mercur, in tranzit prin casa afectiunilor de scurta durata. Primii vizati vor fi cei cu afectiuni cardio-vasculare, cu probleme osoase sau neurologice legate de fiziologia coloanei vertebrale. Riscul de a se produce accidente vasculare/cardiace este mai mare decat intr-o zi obisnuita. Un mod de viata cumpatat culinar, somnul suficient si odihna prelungita sunt o prima conditie ce trebuie asociata cu o medicatie adecvata dar moderata (eventual, in aceste doua zile, se renunta la medicamentele care nu sunt absolut necesare). Enervarile, conflictele prelungite, emotiile intense, munca epuizanta, extenuarea nervoasa, practicarea unor antrenamente solicitante sunt factori agravanti. Daca este posibil si nu sunt absolut necesare, interventiile chirurgicale ar trebui reprogramate (ideal ar fi dupa 28 februarie pentru ca, pe 26 februarie, va avea loc, pe fondul Lunii Noi in Pesti, o eclipsa de Soare). Fecioarele trebuie sa se astepte la schimbari bruste, importante, la locul de munca: restructurari, demisia unor sefi care pot pleca singuri sau impreuna cu un grup de angajati apropiati lui, aplicarea unor masuri economice (insolventa, faliment), etc.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, bun prilej de calmare a spiritelor si de revenire la matca in plan fizic si psihic.

Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in casa a IV-a, a relatiilor cu parintii, a casei si a patrimoniului.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, posibile situatii tensionate, conflictuale, complicate sau urgente provocate de o chestiune baneasca cu sau fara consecinte legale.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, nativilor le va placea sa-si ironizeze interlocutorii dar, nu intotdeauna, observatiile lor vor fi oportune sau inspirate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...