Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru acesti nativi incepe sa functioneze Crucea Mobila, prin acumularea mai multor planete in relatii proaste (opozitii si cuadraturi) grevand mai ales desfasurarea evenimentelor patronate de casele I, IV, VII si X, deci cele esentiale in economia unei harti a cerului.

Daca Venus in Gemeni si Neptun in Pesti pot functiona bine, Luna Neagra chiar in Fecioara, Kiron si Saturn introduc elementele dificile, greutati, blocaje, nemultumiri, stres sau probleme personale. Din aceasta perspectiva, contributia Lunii, in tranzit prin Pesti, intre 15 si16 aprilie nu face decat sa amplifice ori sa acutizeze o vibratie deja instalata in distributia efectelor astrale ale saptamanii viitoare, accentul principal fiind pus, in aceasta perioada, pe tot ceea ce tine de casa a VII-a a relatiilor parteneriale, contractuale, conflictuale sau procesuale.

Poate ca, in acele zile, mai mare va fi incarcatura afectiva dar, mai exista intre planetele mai sus mentionate o alta ipostaza, activa tot pe 15 aprilie, si anume, o opozitie intre Saturn/Venus, pe axa caselor IV/X, ceea ce poate induce amanarea unei rezolvari favorabile in plan profesional, o complicare a treburilor personale, familiale cu cele oficiale sau publice; amestecul poate lasa amprente asupra evolutiei viitoare pentru ambele domenii de viata. Guvernatorul acestor nativi, Mercur, va intra pe 15 aprilie in zodia Taurului, conferindu-le stabilitate si echilibru mental, intelectual sau la nivelul constiintei, determinandu-i, pana la 1 mai a.c., sa judece corect si sa actioneze pe baza unor analize temeinice a situatiei de fapt, dand dovada de rezistenta, cumpatare si pragmatism.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...