Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), se pot petrece tot felul de evenimente de importanta diferita – minora sau majora – care presupun un efort de adaptare la conditiile de moment ale unui mod de viata in care se amesteca interesele personale, cele ale familiei sau ale partenerului de viata. Nici una dintre conditionarile acestora nu sunt simple dar nici nu pot fi ignorate. Fecioara va face un adevarat tour de force pentru a le tine sub control, pentru a rezolva ce se poate rezolva doar ca, ea insasi va fi macinata de indoieli si neincredere pentru ca Mercur e retrograd chiar in zodia lor. Sensul vietii (Nodul Nord al Lunii) impreuna cu Mercur si Soare, in tranzit, indica o serie de aspecte majore care se deruleaza in viata acestor nativi si-i solicita pe toate planurile, obosind sau chiar epuizand fizic, psihic si nervos Fecioarele. Pe aceasta directie, Luna Plina, pe casa conflictelor si a proceselor, poate sa sporeasca acest context de viata asupra celor care traiesc furtunos, in preajma datei de 16 septembrie, cu o marja de toleranta de doua zile inainte si doua zile dupa producerea evenimentului. Dar, pentru ca in joc intra trei planete retrograde, este de asteptat, ca aceste evenimente sa se nuanteze pe termen scurt, peste doua-trei saptamani sau, pe termen mediu, sa dureze pana spre 1 februarie 2017.

Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, in planul vietii de fiecare zi, impulsul astral este precar, aducand celor care nu se confrunta cu probleme majore de viata, echilibrul si intelepciunea de a se multumi cu putin, fara sa ravneasca sau sa viseze la fericire, petreceri sau distractii.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), stari de spirit trecatoare, in functie de evenimentele care se deruleaza la locul de munca. Spre sfarsitul saptamanii, regimul banilor va fi presarat cu surprize.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...