Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal incarcat prin tranzitul celor trei planete personale Venus, Marte, Jupiter, precum si prin intrarea, pe 10 octombrie, a Nodului Nord al Lunii (Sensul vietii) prin semnul lor natal, eveniment care are darul de a incheia toate directiile de evolutie personala afirmate in ultimii 18/19 ani (un ciclu al Nodurilor dureaza 18 ani, 7 luni si 9 zile).

Asadar, acesti nativi pot estima ce s-a petrecut in acest rastimp pentru a-si da seama unde se vor petrece modificarile esentiale in viata lor, pana pe 28 aprilie 2017. Daca Sensul Vietii priveste evolutia lor ca persoana, Nodul Sud al Lunii, care va intra in aceiasi zi, in casa a VII-a, le va greva relatiile parteneriale, contractele si rivalii, procesele ori disputele. Aici se vor manifesta o serie de incercari menite sa-i maturizeze pe cei tineri sau sa-i indrepte pe cei maturi.

Intre 10 si 11 octombrie dimineata nativii vor simti ca sunt in centrul atentiei, ca sunt solicitati, drept care si ei vor raspunde pe masura, implicandu-se in evenimentele din jurul lor. Intre 11 octombrie dimineata si 13 octombrie, banii vor fi una dintre preocuparile lor asidue. Se pot instala noi relatii de munca sau de obtinere a veniturilor care introduc o schimbare in sistemul de incasari sau in volumul acestora.

Pentru unii doar ziua de 12 octombrie se poate asocia cu un “soc” financiar. Pe 16/17 octombrie se pot manifesta conflicte pe aceasta tema manifesta la nivelul schimburilor de cuvinte provenind de la informatii care scot din sarite.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata, Fecioarele sunt iritate, puse de critica, pe sarcasm. In dupa-amiaza zilei de 16 octombrie si in urmatoarele doua zile, atentia lor se va concentra pe chestiunile oficiale, juridice, legale ale familiei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...