Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, nu in toate familiile celor nascuti in Fecioara se va instala discordia dar, acolo unde se vor naste disensiuni, ele vor capata aspectul disputelor verbale. Din punct de vedere astral va fi si ultima batalie care va incinge spiritele in urmatorii doi ani. Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda pana la jumatatea lunii iulie a.c., ceea ce va greva casa comunicarii de buna intelegere necesara intre nativ si frati, vecini, cunoscutii ocazionali. Tranzitul ar mai putea fi responsabil, de la caz la caz, de nasterea unor dusmanii, de intelegerea eronata a unei teme sau de abordarea neinspirata a unei persoane care se va intoarce in chip periculos impotriva nativului, de esecul la examene, de acuzatiile mincinoase carora le-ar putea cadea victima Fecioarele, de drumurile asociate cu pericole, pierderi, furturi sau ghinioane.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, unii vor simti nevoia sa ia distanta fata de persoanele de care sunt legati prin sentimente puternice, pentru a gandi, liberi de constrangerile afective, asupra unei decizii si pentru a ramane lucizi si obiectivi.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, la serviciu “zboara vesti contradictorii/se-ntretaie stirile…”. Scurte momente de indispozitie organica de natura neuro-vegetativa, nervoasa, cardio-vasculara sau circulatorie.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, tendinte impaciuitoare, dorinta de a reinstaura calmul si intelegerea in relatiile parteneriale, mai ales in cele conjugale. Șansa, care va continua pe17 si,partial pe 18 martie, de a castiga un proces sau de a beneficia de intorsatura favorabila a unui litigiu (ancheta, cercetare). O impacare spectaculoasa nu este de exclusa. Mici (mari?) ambitii materiale; interes manifestat insistent fata de un posibil castig material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...