Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, casa, locuinta, gospodaria, averea vor fi subiect de disputa in familie. Fiecare va avea o idee si un interes de aparat. Contextul va dura inca doua saptamani.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie, predispozitia astrala ii va face pe multi nativi recalcitranti. Leii nu vor vrea sa vada, sa auda, sa inteleaga sau sa analizeze cu rabdare si obiectivitate situatia care ii lezeaza. Se vor crampona de principii, de norme, isi vor justifica atitudinea argumentand ca trebuie sa le dea celor care l-au suparat o “lectie” pe care, evident, “sa o tina minte toata viata”, vor dori sa demonstreze ca sunt puternici, fermi pe pozitia lor si ca nu negociaza. Aceasta neinduplecare poate ca va sugeraunora ca au procedat gresit dar, cel mai mult ,tot Fecioarele vor avea de suferit, pentru ca ele nu vor “preda” aceasta lectie de viata cu indiferenta ci se vor “ambala”, se vor enerva si-si vor strica bruma de liniste necesara.

In dupa-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct si va incepe sa functioneze, de acum pana la toamna, ca un benefic si un protector pe casa banilor castigati din munca proprie. Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, surprize la locul de munca, posibile schimbari de statut profesional sau salarial, nu spectaculoase dar sensibil mai bune.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, nativii vor manifesta o tendinta impaciuitoare. In unele privinte, mai ales atunci cand va fi vorba de colegi de proiect, parteneri de afaceri, persoane cu care se afla in relatii contractuale, Fecioarele se vor arata cooperante, amabile sau, macar, dispuse sa asculte punctul acelora de vedere. Posibila interventie binevenita a unei persoane speciale,utila in pregatirea lor profesionala sau in luarea unei decizii cu privire la studii si meserie; imprejurare fericita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...