Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 10 si 11 sunt cele mai indicate pentru a se ingriji de sanatate: analizele, testele, examenele medicale sustinute cu ajutorul aparatelor sunt echilibrate, corecte, fara sa fie deformate de salturile organice ale unei fiziologii incercate de boala, de varsta sau de o stare critica de moment.

In aceste doua zile, rezultatele acestor verificari sunt mai aproape de realitatea organica. Temperanta se va reflecta si intr-o serie de decizii care privesc asa-numita schimbare a stilului de viata. Dupa ce se analizeaza meticulos si cu onestitate, acestia pot decide ce sa faca: sa inceapa o dieta ori, dupa caz un regim strict, adecvat unei boli cu care se confrunta de ceva timp, sa-si limiteze poftele (de dulciuri sau de stimulente), sa se dedice unui post (fara legatura cu motivatia religioasa), sa urmeze o terapie naturista, sa accepte proceduri de intretinere corporala (masaj, gimnastica, sauna, exercitii la sala etc.).

Pe unii, ii sperie o stare, o senzatie difuza, pe care nu-o pot explica cu precizia unui diagnostic; simt ca ii cuprinde o moleseala, ca nu se mai mobilizeaza ca inainte, ca nu-i mai tin picioarele, ca ii inteapa inima, ca respira greu, ca fac din cand in cand pusee de hipertensiune. Toate acestea, la un loc, au darul de a-i pune pe ganduri si de a-i mobiliza sa faca acele modificari in viata lor de fiecare zi de care vorbeam.

Dupa 12 ianuarie, Marte functioneaza in detrimentul lor pe casa parteneriatelor. Vor dori sa aplaneze o serie de conflicte dar diplomatia lor nu are adresa si nici finalitate. Evolutia acestui tranzit dureaza mai multe saptamani.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...