Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), rastimp in care toate evenimentele care presupun bani si acte oficiale sunt complicate sau se lovesc de prevederi legale contrare scopului propus. Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), perioada de oarecare consolidare interioara cand, unele banuieli (sau temeri), se vor confirma, cand o serie de intentii se vor materializa, cand o serie de sentimente se vor stabiliza.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), se va vorbi mai mult sau mai putin intens, dupa caz si situatie particulara, despre unele persoane nascute in acest semn zodiacal. Luna Plina, care se va produce pe sectorul casei a X-a, a ridicarii in rang sau a accederii la functii, ii poate pune pe nativi in situatia de raspunde unei propuneri, de a accepta o schimbare profesionala sau de a se conforma unei realitati ce este provocata si patronata de Luna Plina.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, rastimp devavorabil evolutiei unei relatii de prietenie. Intre soti se va strecura confuzia si, uneori, neincrederea. Amestecate si neclare vor fi si relatiile parteneriale drept pentru care negocierile trebuie limitate la schimbul de idei si cuvinte strict necesare momentului iar rezolvarea chestiunilor de principiu, majore sa fie amanate pentru o perioada mai buna din punct de vedere astral.

In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), posibila dupa-amiza si noapte cu discrete si scurte tulburari de ritm cardiac. Atentie, in cazul nativilor din Leu care au antecedente vasculare sau afectiuni cronice ale sistemului nervos. Din aceasta dupa-amiaza sunt posibile confruntari la locul de munca cu persoane care se poarta excentric, nestapanit, care sunt nervoase, lesne de iritat si care pot destabiliza relatiile umane de la serviciu prin initiative si actiuni nesabuite care se pot rasfrange asupra activitatii curente a nativilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...