Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, efort de a repara balanta financiara personala prin punerea in practica a unei idei binevenite.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, placerea Fecioarelor va fi sa-si “intepe” prietenii si cunostintele cu care se afla intr-un razboi tacit ori in dezacord cu felul acelora de a gandi, de a vorbi si de a actiona. Unele vorbe se vor duce in uitare, altele, insa, vor fi retinute de prietenii sau partenerii lor de drum, care le monitorizeaza “iesirile”, si le vor intoarce, la momentul potrivit, impotriva Fecioarelor, in chip de argumente acuzatoare. La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor, factor pozitiv pentru imaginea publica, notorietatea sau succesul oricarui Geaman. Unii pot primi premii si distinctii pentru activitatea profesionala, altii se pot bucura de succes la public (actori, interpreti). Moment favorabil oricarui debut in presa scrisa, radio si televiziune, teatru si film sau politica.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, tensiuni minore intre ei si unele rude. Pe 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului, postura astrala care va descatusa in nativi, mai ales in cei tineri, ambiții al caror substrat nemarturisit va fi vanitatea, orgoliul, dorința de succes, placerea demonstrației. Intr-un alt plan, acest tranzit va inlesni dialogurile “discrete” cu persoane “sus-puse”.

Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, tulburare a vieții sentimentale, cu impact asupra universului de emoții si trairi interioare. Unii vor fi nemulțumiți de felul in care cei dragi se poarta cu ei, alții le vor cere acelora explicații si le vor face reprosuri care nu vor fi lipsite de temei, doar forma in care o vor face, va deranja, pentru ca Fecioarele vor fi vehemente, irascibile si vor lua decizii radicale la manie (desparțire, parasire, suparare); chiar daca, mai tarziu, intre acestia se va produce o impacare, cele spuse cu acest prilej, le vor baga in suflet, si unora, si altora, indoiala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...